Nyd en 6-retters middagsoplevelse i Algarve, som vil få det til at krible i dine smagsløg. Spis i et nyt gastronomisk og kulturelt rum med rødder i Algarve, som fremhæver lokale traditioner.
Smag på lækre tapas og lyt til fadomusik, mens du danser natten lang og nyder en traditionel portugisisk aften, som du altid vil huske.
Fordyb dig i Algarves traditioner med det lokale køkken og en live fadoforestilling.
Forretter: varmt frisk brød med olivenolie eller toast i olivenolie og hvidløg
- ret: Krabbepaté serveret med minitoast
- ret: flået hestemakrel
- ret: traditionelle algarviske hjertemuslinger i majsgrød
- ret: stegt svinemørbrad med hvidløg, persille, olivenolie og citron
- ret: Rejer i brødgrød
- ret: mini dom rodrigo (traditionel dessert fra Algarve - “englehår”. En delikat og sød dessert med æg, kanel og mandel)
AllGarbe: traditionel gastronomi med oprindelse i havet er mødestedet for alle, der elsker fisk og skaldyr.
Engang hed det Algarbe Alandalus (Gharb al-Ândalus), hvilket svarer til den vestlige del af det mauriske Andalusien. Dette var oprindelsen til navnet Algarve, med dybe ligheder i den arabiske arkitektoniske arv, sprogligt og kunstnerisk.
Det er denne regions historie, skikke og sjæl, vi bevarer i vores navn og på vores vægge, der er dækket af traditionelle blå flisepaneler, som leder tankerne hen på storheden hos “folket i vores land” - Portimão.