Oplev den traditionelle vinfremstillingsproces og Alsace-regionen i en familievingård, der går helt tilbage til 1778. Nyd en rundvisning på vingården, som nu er i økologisk produktion. Følg din guide ind i kælderen, som blev bygget i 1850, hvor du vil opleve den traditionelle alsaciske vinfremstillingsproces, fra drueplukning til aftapning. Derefter smager du resultatet af denne proces under en smagning af forskellige vine.
Efter rundvisningen kan du spise frokost i vores nye, 100 % fordybende restaurant. Smag på alsaciske specialiteter fra en menu, der er designet specielt til festsæsonen, herunder en alsacisk kødtærte (eller vegetarisk tærte) og den enestående alsaciske foie gras. Der vil være en vin til hver ret. Loungemusik og billeder projiceret på væggene vil tage dig med ind i vores verden, hvor vin og turisme er tæt forbundet…
Der serveres lokale oste og dessert efter hovedmåltidet, og du har mulighed for at købe vinflasker som en souvenir fra din tid i Alsace.
Du får også en lille flaske glühwein og et stykke honningkage fra Alsace i gave.