expedia
Thai Cooking Class with German and English speakinging Chef
Picture 44 for Activity Bangkok: Traditional Thai Cooking Class with Local Market
Picture 41 for Activity Thai Cooking Class with German and English speakinging Chef
Picture 12 for Activity Thai Cooking Class with German and English speakinging Chef
Picture 11 for Activity Thai Cooking Class with German and English speakinging Chef

Thai Cooking Class med tysk- og engelsktalende kok

Fra Plan Vacation Asia Co.,Ltd
10 ud af 10
Gratis afbestilling
Prisen er 247 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 5 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Ganesha Shrine er en hellig ting for folk i lokalsamfundet.
  • Rundvisning på lokalt marked
  • Udforsk de eksotiske urter og krydderier
  • Lav autentiske thailandske retter

Sted for oplevelsen

    • Bangkok
    • Bangkok, Krung Thep Maha Nakhon, Thailand

Møde-/indløsningssted

    • รถไฟฟ้ามหานคร สายเฉลิมรัชมงคล เขตห้วยขวาง กรุงเทพมหานคร ประเทศไทย | Huay Kwang MRT Exit 3, where your guide will be waiting for you.
    • Khwaeng Din Daeng, Krung Thep Maha Nakhon, Thailand

Tjek tilgængelighed


Bangkok: Traditionel thailandsk madlavningskursus med lokalt marked
  • Oplevelsens varighed er 5 timer5 time(r)5 time(r)
  • Tysk
Starttidspunkt: 08.00
Prisoplysninger
247,19 kr. x 2 voksne494,38 kr.

I alt
Prisen er 494,38 kr.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Transfer fra - til MRT Huaykwang Exit 4.
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Frokost med egen kok
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Drikkevand
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Alle produkter til madlavning
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Rejseforsikring
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Transport fra og til hotellet
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet? En anden mad, der ikke er nævnt i programmet

Godt at vide, før du booker

  • Ikke tilladt: Alkohol og stoffer
  • Ikke egnet til: Babyer under 1 år, Børn under 2 år, Børn under 3 år, Personer med højdesyge, personer med nedsat mobilitet
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Din oplevelse begynder kl. 8.00, når du møder din guide ved MRT Huaykwang Exit 3.

Første besøg i Ganesha-helligdommen, en hellig ting for folk i lokalsamfundet. Ved siden af Huai Khwang Market (ca. 400 meter fra Ganesha Shrine) ligger et af de friske markeder i dette område. Du kan købe alle de produkter, du vil bruge på dit madlavningskursus, især grøntsager, krydderurter og frugt, og du vil helt sikkert se mange forskellige slags, som du aldrig har set før.

Eftermarkedet fortsætter med lokal transport til klassen, du vil
Lær om forskellige eksotiske thailandske ingredienser, herunder grøntsager, ris, urter og krydderier, samt tilberedning af kokosmælk og karrypasta fra bunden. Brug to timer på at lave fire lækre retter, og nyd hver enkelt individuelt, mens de stadig er varme og friske.

Efter kurset kan du tage alle opskrifterne med hjem, så du kan genskabe den gastronomiske oplevelse igen i fremtiden.

Veganske og vegetariske muligheder

Hvad du skal lave af mad
Mandag
Svinekød i panang-karry
Rørt morgenfrue med rød ild
Pocherede æg
Rørt svinekød med gul karrypasta.
Kogte snacks (Khanom Tom)

tirsdag
Thailandsk kyllingekokos-suppe (Tom Kha Gai)
Rørt tofu med bønnespirer
Friturestegt svinekød med krydderurter
Stegte ris med svinekød
Dampet pandan-lagkage

onsdag
Varm og sur suppe med rejer og blandede grøntsager.
Rørt kylling med hellig basilikum
Særlig thailandsk omelet
Stegte nudler på thai-manér
Dampet kokosmælk (Kanom Tuay)

Torsdag
Wokstegt hakket svinekød med bambusskud
Hakket svinekød med tofu klar suppe
Friturestegt svinekød med krydderurter
Stegte nudler i kinesisk stil
Dampet banankage

Fredag
Grøn karry med kylling
Rørt grønkål med sprødt svinekød.
Stegt hakket svinekød med hvidløg og peber
Ristede risnudler med sojasauce og svinekød
Blød crepe af mungbønner

Lørdag
Papaya-salat (Som tum)
Krydret salat med hakket svinekød
Varm og krydret suppe med svineribber
Stegt kylling med thai-urter
Banan i kokosmælk

Søndag
Krydret kyllingesuppe (Tom Yum Gai)
Stegt napa-kål med hakket svinekød
Rørt svinekød med rød karrypasta og basilikumblade
Ristede risnudler med kylling
Pocheret græskar i kokosmælk

Tidsplan
Morgenundervisning

8:00: Mødes ved MRT Huay Kwang Exit 3, udforsk derefter det lokale marked og vend tilbage til kokkeskolen.

Kl. 9.00: Introduktion til grøntsager, ris og krydderurter. Lav kokosmælk og klistrede ris, og lav karrypastaen fra bunden.
10:00: Session 1 (suppe/røræg)
10:30: Session 2 (salat)
11:00: Session 3 (karry)
11:30: Session 4 (dessert) og nyd din ret
12:00: Nyd din ret, inden undervisningen slutter på madlavningskurset.
1.00 pm. Tag tilbage til det første mødested MRT Huaykwang Exit 3.

Afslutning på turen

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Bangkok
    • Bangkok, Krung Thep Maha Nakhon, Thailand

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • รถไฟฟ้ามหานคร สายเฉลิมรัชมงคล เขตห้วยขวาง กรุงเทพมหานคร ประเทศไทย | Huay Kwang MRT Exit 3, where your guide will be waiting for you.
    • Khwaeng Din Daeng, Krung Thep Maha Nakhon, Thailand