Din oplevelse begynder kl. 8.00, når du møder din guide ved MRT Huaykwang Exit 3.
Første besøg i Ganesha-helligdommen, en hellig ting for folk i lokalsamfundet. Ved siden af Huai Khwang Market (ca. 400 meter fra Ganesha Shrine) ligger et af de friske markeder i dette område. Du kan købe alle de produkter, du vil bruge på dit madlavningskursus, især grøntsager, krydderurter og frugt, og du vil helt sikkert se mange forskellige slags, som du aldrig har set før.
Eftermarkedet fortsætter med lokal transport til klassen, du vil
Lær om forskellige eksotiske thailandske ingredienser, herunder grøntsager, ris, urter og krydderier, samt tilberedning af kokosmælk og karrypasta fra bunden. Brug to timer på at lave fire lækre retter, og nyd hver enkelt individuelt, mens de stadig er varme og friske.
Efter kurset kan du tage alle opskrifterne med hjem, så du kan genskabe den gastronomiske oplevelse igen i fremtiden.
Veganske og vegetariske muligheder
Hvad du skal lave af mad
Mandag
Svinekød i panang-karry
Rørt morgenfrue med rød ild
Pocherede æg
Rørt svinekød med gul karrypasta.
Kogte snacks (Khanom Tom)
tirsdag
Thailandsk kyllingekokos-suppe (Tom Kha Gai)
Rørt tofu med bønnespirer
Friturestegt svinekød med krydderurter
Stegte ris med svinekød
Dampet pandan-lagkage
onsdag
Varm og sur suppe med rejer og blandede grøntsager.
Rørt kylling med hellig basilikum
Særlig thailandsk omelet
Stegte nudler på thai-manér
Dampet kokosmælk (Kanom Tuay)
Torsdag
Wokstegt hakket svinekød med bambusskud
Hakket svinekød med tofu klar suppe
Friturestegt svinekød med krydderurter
Stegte nudler i kinesisk stil
Dampet banankage
Fredag
Grøn karry med kylling
Rørt grønkål med sprødt svinekød.
Stegt hakket svinekød med hvidløg og peber
Ristede risnudler med sojasauce og svinekød
Blød crepe af mungbønner
Lørdag
Papaya-salat (Som tum)
Krydret salat med hakket svinekød
Varm og krydret suppe med svineribber
Stegt kylling med thai-urter
Banan i kokosmælk
Søndag
Krydret kyllingesuppe (Tom Yum Gai)
Stegt napa-kål med hakket svinekød
Rørt svinekød med rød karrypasta og basilikumblade
Ristede risnudler med kylling
Pocheret græskar i kokosmælk
Tidsplan
Morgenundervisning
8:00: Mødes ved MRT Huay Kwang Exit 3, udforsk derefter det lokale marked og vend tilbage til kokkeskolen.
Kl. 9.00: Introduktion til grøntsager, ris og krydderurter. Lav kokosmælk og klistrede ris, og lav karrypastaen fra bunden.
10:00: Session 1 (suppe/røræg)
10:30: Session 2 (salat)
11:00: Session 3 (karry)
11:30: Session 4 (dessert) og nyd din ret
12:00: Nyd din ret, inden undervisningen slutter på madlavningskurset.
1.00 pm. Tag tilbage til det første mødested MRT Huaykwang Exit 3.
Afslutning på turen