Vi mødes ved House of Taste Thai Cooking School i Silom. Oplev det nærliggende marked med en guidet tur tilgængelig for morgenklassen, hvor du vil søge efter de friskeste ingredienser til at lave dine autentiske thailandske retter. (Der vil være “Mango Carving” i stedet for en markedstur til eftermiddags- og aftenklassen, introduktionen til ingredienser vil finde sted på skolen).
Lær om forskellige eksotiske thailandske ingredienser, herunder grøntsager, ris, urter og krydderier, samt tilberedning af kokosmælk og karrypasta fra bunden. Brug to timer på at lave fire lækre retter, og nyd hver enkelt individuelt, mens de stadig er varme og friske. Snavs i hænderne ved at lave karrypastaen fra bunden, og tag alle opskrifter med hjem, så du kan genskabe den gastronomiske oplevelse igen i fremtiden.
Mandag
• Thai papaya salat (Som Tum)
• Stegte nudler med rejer (Pad-Thai)
• Grøn karry med kylling
• Mango Sticky Rice
tirsdag
• Krydret kokossuppe med kylling (Tom Kha Gai)
• Wokstegt thai-basilikum-kylling (Pad Krapow Gai)
• Rød karry med kylling
• Mango Sticky Rice
onsdag
• Varm og sur suppe med rejer (Tom Yum Goong)
• Rørte flade risnudler med kylling (Pad See Ew)
• Grøn karry med kylling
• Mango Sticky Rice
Torsdag
• Krydret salat med hakket kylling (Larb Gai)
• Stegte nudler med rejer (Pad-Thai)
• Panang karry med kylling
• Mango Sticky Rice
Fredag
• Thai papaya salat (Som Tum)
• Wokstegt thai-basilikum-kylling (Pad Krapow Gai)
• Rød karry med kylling
• Mango Sticky Rice
Lørdag
• Krydret kokossuppe med kylling (Tom Kha Gai)
• Stegte nudler med rejer (Pad-Thai)
• Grøn karry med kylling
• Mango Sticky Rice
Søndag
• Varm og sur suppe med rejer (Tom Yum Goong)
• Rørte flade risnudler med kylling (Pad See Ew)
• Panang karry med kylling
• Mango Sticky Rice
Bemærkning: Vi kan levere erstatningsingredienser til vegetarer, halal, kosher og til allergikere.
Bemærk venligst, at markedsturen kun er tilgængelig for morgenklassen, men for eftermiddags- og aftenklassen ville mango-trangen i stedet være.