Et omrejsende måltid på ca. 3 timer for at opdage de forskellige nuancer, som gademaden i Puglias hovedstad byder på: blandt andet den berømte focaccia barese, sgagliozze, panzerotti, den traditionelle sandwich med blæksprutte og en uundgåelig is eller dessert på et af de mest populære steder i byen.
Hvis du vil opdage alle hemmelighederne og kuriositeterne ved Baris gastronomiske tradition, så tag med på vores street food-tur, og bliv en ægte ekspert i Baris køkken!
Der tilbydes smagsprøver:
- Focaccia Barese - en blanding af malet semulje, kogte kartofler, salt, gær og vand gør focacciaen blød på indersiden og sprød på ydersiden. Før bagning dækkes den med tomater og oliven. Bari-focaccia er en institution og kan findes i alle bagerier i byen. Vi tager dig med for at smage den mest berømte i et af byens historiske bagerier. Det må du ikke gå glip af!
- Sgagliozze - firkanter af polenta, der steges af husmødre året rundt. En unik delikatesse, som man kan nyde, mens man går gennem gaderne i det historiske centrum!
- Popizze - runde pandekager af surdej. En kulinarisk forestilling, som du ikke længere kan undvære!
- Panzerotto - man kan ikke forlade Bari uden at have spist den typiske panzerotto. Den klassiske har fyld af mozzarella og tomat, men du kan finde mange andre originale variationer! Du kommer til at smage byens bedste panzerotti, udvalgt af Baris befolkning selv!
- Panino con polpo (blækspruttesandwich) - en typisk apulisk gaderet, som består af en grillet blæksprutte krydret med lidt olie og et stænk citron. Uforlignelig!
- Is - vi afslutter turen med en frisk hjemmelavet is, den bedste i byen.