Deltag i en madlavningsoplevelse, hvor du lærer at lave et traditionelt afrikansk måltid fra start til slut.
Værten vil også give dig en forklaring på det afrikanske køkkens historie, dets ingredienser, og hvordan opskrifterne har udviklet sig over tid og er gået i arv fra generation til generation.
Du vil blive budt velkommen med et udvalg af afrikanske drikkevarer og lækre afrikanske forretter.
På dagen lærer du at lave Sadza (malet mel), kødfulde okseknogler blandet med grønne grøntsager, kyllingestuvning, chakalaka og sukkerbønner. Vi har også veganske og vegetariske retter. Dette er de bedst sælgende retter på Pahari African Restaurant, som er elsket af mange.
Hver person vil have mulighed for at bidrage. Derefter går vi over til at nyde måltidet sammen, i fællesskab, som det typisk gøres i et afrikansk hjem.
Oplevelsen afsluttes med en afrikansk varm drik (te eller kaffe).
Nyd dit måltid privat med familie, venner, arbejdskolleger og rejsende fra hele verden i et fredeligt miljø, og oplev afrikansk gæstfrihed, når den er bedst. Vær forberedt på at få beskidte hænder, når vi trin for trin viser dig, hvordan du tilbereder et af de bedste autentiske afrikanske køkkenmåltider.
Du vil også kunne anmode om en opskrift, der er nem at følge, så du kan genskabe madlavningsoplevelsen i dit eget køkken.
Denne oplevelse finder sted i et separat rum ved siden af Pahari African Restaurant.