Chaufføren henter dig på dit hotel og kører ca. 1,5 time til Sichuans køkkenmuseum. Besøg museets udstillingshal og Garden Style-museet, og lær om udviklingen af Sichuan-køkkenet ved at se på mere end 6000 stykker kulturarv.
Tager kokkeuniform på og laver tre Sichuan-retter (1. Panda dampet dumpling. 2. Kung Pao-kylling. 3. mapo-tofu). Førstehåndsoplevelsen af Chuancais skærefærdigheder, kontrol af varme, tilberedningsproces med nogle hemmelige tips til præsentation. Når man nyder syns-, lugte-, smags- og berøringssanserne, kan man nå frem til de væsentlige træk ved Chuancai, nemlig “hundredvis af retter har hundredvis af smagsvarianter”, “blanding af fem grundsmage på forskellige måder kan skabe myriader af smagsvarianter”. Vores landskendte topkok med speciale i Chuancais vil personligt prøve og kommentere din madlavning, hvorefter du vil blive tildelt det officielle certifikat som 'Master of Chuancais'.
Nyd retter, som du selv har lavet. Nyd de lækre retter, som I selv har tilberedt, serveret med gratis frugt, rødvin, alkohol med særlig farmakologisk funktion brygget på traditionelle kinesiske urter, drikkevarer, frugt- og grøntsagsjuice og dækket te, bare for at nævne nogle få. Vi udleverer også opskrifterne på de retter, du har lavet, og sætter pris på, at gæsterne udfylder feedbackskemaerne. Aktivitet 9- 13:40 (17:40) Afslut med te og fritid, kør tilbage til Chengdu. Efter alt det hårde arbejde og spændingen kan du slappe af og opleve livet som 'Chengduer': Når du sidder i bambusstole og drikker te fra en traditionel kinesisk tekop i tehuset, kan du enten spise nogle snacks som jordnødder og solsikkefrø eller spille flere runder Mahjong, det foretrukne tidsfordriv her, og derefter tage tilbage til Chengdu.