Begynd dag ét med at tage en naturskøn køretur fra Perth til de charmerende kystbyer. Første stop er Mandurah, hvor du har mulighed for at strække benene eller snuppe en kop kaffe ved forstranden (for egen regning). Derefter er det videre til Bunbury, hvor du besøger Featured Wood Gallery, før du fortsætter til Busselton, hvor du stopper til frokost.
Efter frokost kan du gå en tur langs den berømte Busselton Jetty, den længste træmole på den sydlige halvkugle, der strækker sig 1,8 km ud i den maleriske Geographe Bay. Fra anløbsbroen fortsætter vi sydpå mod Margaret River og alles favorit, Margaret River Chocolate Company.
Tag derefter til McLeod-familiegården for at se deres heste og vestlige grå kænguruer i deres naturlige omgivelser. Efter en hel dags tur, sæt dig til rette i din bolig for aftenen. (aftensmad for egen regning)
På dag 2 kan du nyde morgenmaden på The White Elephant café ved stranden. Turen går under jorden ved den spektakulære Mammoth Cave, en af blot nogle få huler i sydvest, som indeholder fossiler af Megafauna.
En naturskøn køretur gennem den majestætiske Boranup Skov vil efterlade dig i ærefrygt for de smukke Karri træer. Oplev de forskellige smagsvarianter af Jarrah, Karri & Marri honning i skoven.
Gå derefter gennem Augusta, før du ankommer til det højeste fyrtårn på det australske fastland, Cape Leeuwin Lighthouse. Tag på en guidet tur, og find det punkt, hvor det sydlige og det indiske ocean mødes. Du kan være heldig at få øje på hvaler i det fjerne.
Stop til frokost og på Color Patch-restauranten med en fantastisk udsigt over Blackwood-floden. På vores returrejse kan du nyde vinsmagning på en prisvindende vingård. Du vil derefter have lidt fritid i byen til at slentre langs hovedgaden og hente et særligt minde eller gave med hjem.
Vend tilbage til din bolig omkring kl. 17.00 for at slappe af efter en travl dag og spise i ro og mag. (aftensmad for egen regning)
Efter morgenmaden på dag 3 kan du besøge Yahava Koffee Works og nyde en smagning, mens du hører fra eksperterne. Turen besøger derefter to boutique-vinmarker, der viser Margaret Rivers berømte vine. På den anden vingård nyder vi ost og kiks til at ledsage vinsmagningen.
Alt det vinsmagning kan opbygge en appetit, vi sætter os til en gourmetfrokost hos den lokale favorit Olio Bello. Mens du er her til frokost, er det en fantastisk mulighed for at prøve deres omfattende udvalg af ekstra jomfru olivenolie, balsamico, relishes og produkter.
Efter frokost tager vi afsted til Perth og ankommer normalt omkring kl. 18.00.