Nyd en mad- og vintur fra Port Douglas, og smag på noget af det bedste mad og vin, som Atherton Tablelands har at byde på. Du vil blive ført gennem forskellige kontrastfyldte landskaber fra frodige regnskove til fantastiske okkerfarvede savannesletter.
Den rige vulkanske jord gør det muligt for landmændene at dyrke mange forskellige afgrøder fra bananer, kaffe, sukkerrør, avocadoer, mango, macadamianødder, citrusfrugter og meget mere, som du vil lære mere om, når du smager dig vej rundt i regionens madskål.
Vores første stop 1 er Rainforestation Nature Park midt i Kuranda-regnskoven, en lokal familieejet virksomhed, der giver os en eksklusiv mulighed for at spise morgenmad. På balkonen i deres Tree House restaurant nyder vi en lækker morgenmad med tropiske frugter (sæsonbestemt) og Wattle seed damper, et udvalg af tropiske marmelader og lokal te og kaffe.
Efter morgenmaden kan du smage nogle unikke likører, der fremstilles på stedet i Mountain Groves Distillery.
Stop 2 Ice Creamery til fuld morgenmad
Vores andet stop er ved et familieejet ismejeri i Emerald Creek. Nyd en lækker smagsprøve af deres hjemmelavede is og sorbet.
Stop 3: The Humpy
Det bedste sted at gå hen for at få friskhøstede Atherton Tablelands-produkter direkte fra avlerne. Fra grøntsager til tropiske frugter og hundredvis af forskellige sorter af nødder, tørrede frugter, lokalt fremstillede marmelader og saucer.
Smag på årstidens frugter og mange forskellige smagsvarianter af varme lokale jordnødder og macadamianødder.
Stop 4: Gourmetfrokost i den australske Platypus Park
Australian Platypus Park er hjemsted for en blomstrende bestand af næbdyr. Tag en tur ned for at se dem i deres storslåede omgivelser og sæt dig derefter ned for at nyde smagfulde håndlavede røgede produkter kombineret med en unik blanding af lokale australske urter og krydderier.
Disse velsmagende lækkerier er alle produceret internt med kun de friskeste kvalitetsingredienser og omfatter krokodille, rød klo (Yabby) og kænguru med friske lokale salater, som toppes med en “Tarzali Lakes” boutique-øl, dragefrugtcider eller citronmyrte-te. Derefter kan du nyde en smagning af tropisk frugtvin og likør.
Stop 5: Gallo Dairyland
En fuldt funktionsdygtig mælkeproduktionsbedrift spredt over 1000 hektar rig rød vulkansk jord med et gourmetostværk. Her kan du smage et udvalg af deres lækre oste og hjemmelavede chokolade, mens du kigger ud over det maleriske landskab.
Stop 6: Mt. Uncle Distillery
Lidt længere nede ad vejen kan du besøge Mount Uncle Distillery, der er årets australske destillatør i 2017, og som er det første destilleri i det nordlige Queensland. Her kan du smage nogle af deres prisvindende likører og spiritus.
Stop 7: Platypus Hut - vine og øl fra Queensland
En unik privat ejendom på 160 hektar. Gå ned til “the Platypus Hut”, hvor du kan smage på Queenslands vine og øl. Derefter kan du køre ned ad Julatten-bjerget og blive sat af til din indkvartering.