Nyd en dagstur fra Santiago de Compostela, og oplev det bedste af Rías Baixas. Fordyb dig i Albariño-vin og galicisk fisk og skaldyr. Nyd en sejltur langs flodmundingen, og lær om dyrkning af muslinger, østers og kammuslinger. Lær om hvert sted fra din guide, og nyd stop på hvert sted.
Vi mødes kl. 10 på Plaza de Galicia og begynder turen fra Santiago til Rías Baixas. Ved første stop går vi en tur langs lokale vinstokke med Albariño-druer og lærer om produktionen af denne vidunderlige hvidvin af lokale guider fra en af de mest eksklusive kældre i regionen. Efter besøget kan du smage en af de mest kendte Albariño-vine, som ikke kan findes på almindelige markeder eller restauranter, vine som sælges på de bedste restauranter i Europa og de mest eksklusive markeder i verden.
Fortsæt til en af de mest spektakulære strande i Galicien, stranden La Lanzada. Rejs tilbage i tiden til det 10. århundrede for at stifte bekendtskab med dens historie og legender.
Dernæst venter øen La Toja på dig med sin termiske historie og interessante industrielle fortid med fremstilling af Spaniens bedste sæbe. Oplev en verden af skaldyrsopdræt på en bådtur. Sejl på en rute, der går gennem utallige “bateas”, hvor de bedste muslinger, østers og kammuslinger kommer fra.
Under sejladsen kan du spise lige så mange muslinger, du har lyst til, friskplukkede fra vandet og kogt i albariño-vin. Alt dette ledsages af så meget lokal hvidvin, som du ønsker, læskedrikke, vand og likørshots.
Efter krydstogtet bliver du sat af i O Grove, Galiciens “paradis for fisk og skaldyr”. Brug 90 minutter på at nyde frokosten på en restaurant. Din guide vil anbefale dig de bedste, afhængigt af hvad du leder efter?
Oplev kysten ved Arousas flodmunding på vej sydpå mod Pontevedras flodmunding. Kør gennem byerne Portonovo, Sanxenxo og Raxó, og besøg fiskerlandsbyen Combarro med sine brostensbelagte gader, små butikker og smukke barer og restauranter. Til sidst forlader du Rías Baixas og vender tilbage til Santiago de Compostela, hvor du bliver afleveret.