Oplev de fantastiske vine fra CorteCorbo, mens du går gennem de vidunderlige vinmarker og kantinen med vejledning fra en ægte irpinsk vinmager (guidet tur til Cortecorbo-vinmarkerne og kantinen). Du vil høre om oprindelsen af alle irpinske vine, men også historien om en lille familievinvirksomhed med en lang tradition.
Den anden del af din rejse vil være en madlavningskursus. Du kan lære at lave og tilberede pizza i en gammel træovn eller at lave håndlavet pasta som ravioli. At lære, mens man har det sjovt, er obligatorisk.
Slap af med en typisk lang Countryside Lunch & Wine Tasting, mens du smager seks forskellige slags vin fra vingården Cortecorbo. Du vil lære om Taurasi docg, sydens vin-diamant.
Uanset hvad, vil du nyde et måltid, hvor lokale retter er udvalgt for at fejre egenskaberne ved vores smukke vine.
Gæstfrihed, unikke produkter og glæde er de ingredienser, der skal til for at tilbyde en uforglemmelig oplevelse. …..
Kom og del vin, natur og historier med de rigtige mennesker….
1) Guidet tur i Cortecorbo-vinmarkerne: Vi tilbyder en sanselig og historisk fordybelse for at hjælpe med at opleve den gamle oprindelse af Irpinian-vine, Taurasi docg (den vigtigste rødvin i Syditalien) og historien om Cortecorbo-familien.
2) Guidet tur i Cantina: Oplev, hvordan vin fremstilles gennem en ægte vinproducents ord i en suggestiv atmosfære. Man kan også smage på de forskellige vinhøster for at forstå effekten af de forskellige træfade.
3) Madlavningskursus: lær at lave pizza og “Maccaronara” (typisk irpinsk håndlavet pasta). Mens du har det sjovt, kan du lære den gamle kunst at lave håndlavet pasta og pizza. Pizzaen vil blive tilberedt i en træovn, så man kan smage resultatet af madlavningskurset.
4) Vinsmagning og frokost på landet: De vigtigste irpinske vine fra vingården Cortecorbo vil blive smagt under frokosten: Tre rødvine (Taurasi docg 2016, Aglianico doc 2017, Campi Taurasini doc 2016). Tre hvidvine (Fiano di Avellino docg 2020, Greco di Tufo docg 2020, Coda di volpe doc 2019).
Antipasto
Irpinske oste, bruschetta, salami og kastanjer: ret med kastanjesuppe/ tre forskellige slags oste (provolone dop, pecorino)/ håndlavet salami/ bruschetta med tomater og grønne peberfrugter. Pizzaen, der skabes under madlavningskurset, tilberedes live i træovnen.
Hovedport:
Ravioli med græskarcreme: Håndlavet ravioli med græskarcreme lavet af økologiske grøntsager plantet af en lokal landmand med revet, krydret pecorino bagnolese.
Maccaronara al Ragù: Håndlavet lang pasta med tomatsauce lavet af lokalt kød og tomater.
Straccetti di Vitello: Udskåret kalvekød med cherrytomater, grøn rucola, parmigiano reggiano-drys og balsamicoeddikecreme.
Dessert: Tiramisù