Ledsaget af en lokal guide kan du lære alt om sake-kulturen i Japan og historien bag denne ikoniske drik. Mød lokale producenter, lær om, hvordan sake fremstilles, og besøg butikker, der har bevaret atmosfæren fra en tid, der for længst er forbi.
Nada er Japans største sake-producerende område og har længe været hjemsted for en række sake-bryggerier. Det er en del af det område, der kaldes Nada-Gogō, og som består af fem sake-producerende distrikter, der er berømte i Japan og internationalt.
Nedenfor er nogle stop, som er mulige med en typisk rejseplan. Du kan bede din guide om at tilpasse den efter dine ønsker.
Sawa no Tsuru Museum. Dette museum ligger i den gamle fabriksbygning og introducerer dig til processen med at lave sake og de gamle faciliteter.
Sakuramasamune Kinenkan Sakuraen. En facilitet for besøgende er Sakuramasamune Brewery, som omfatter et museum, en restaurant, en café og en butik.
Hamafukutsuru Ginjo-bryggeriet. Et nyt bryggeri, der blev grundlagt i 1996. De producerer sake af høj kvalitet på en moderne fabrik.
Kiku-Masamune Shuzo Kinenkan. Et af de store sake-bryggerier. Museet ligger i den gamle fabriksbygning og forklarer processen med at lave sake og de gamle faciliteter.
Hakutsuru Sake Brewery Museum. Endnu et af de store sake-bryggerier med et museum i den gamle fabrik. Lær om produktionsprocessen og udstyret.
Hakutaka Rokusuien. Siden grundlæggelsen har Hakutaka som et af Nada-distriktets bryggerier bestræbt sig på at bevare traditioner og kultur inden for sake-brygning. Hakutaka Rokusuien åbnede i 2001 som en kulturel facilitet, der har til formål at videregive viden om sake til besøgende.