GOURMETMIDDAG:
Startere
- Capresse-salat med prosciutto: Kandiserede tomater, bøffelmozzarella, bocconcini, basilikumcoulis og prosciutto.
- Grillet aubergine: Med agurk, cherrytomater, koriander, tahin, sorte oliven og balsamico.
- Hummus og miso: Med forskellige salater, oliven og citron.
- Vores argentinske tærter “empanadas”.
- Krydret håndskåret kød: Braiseret lam.
- Dagens suppe: Skorpebrød, hjemmelavet ricotta og parmesan.
- Grøntsagssuppe: Med zucchini, gulerod, selleri, squash, græskar, spinat, majs og croutoner.
Hovedretter
- Traditionel mørbradbøf 350 g: Klassisk argentinsk udskæring med chimichurri- og criolla-saucer.
- Nakkesteg: Med kødsauce.
- Paneret mørbrad.
- Milanesse.
- Røget udbenet svineskulder.
- Dagens fangst: Med kartoffelmos, frisk spinat og kapers.
- Gnocchi Soufle au Gratin: Spinat og Ricotta Ravioli, Hjemmelavet Tagliatelle.
Desserter
- Hjemmelavet vaniljecreme: Vaniljecreme serveret med Dulce de Leche Jersey (argentinsk mælkekaramel) og flødeskum.
- Varm pandekage: med Dulce de Leche (argentinsk mælkekaramel) og is.
- Is-sundae: Fløde med brombær, blåbær, sydlandske røde bær og knust marengs.
- Pærer i Malbec: Kogt i Malbec-rødvin med vaniljeis.
Drikkevarer
- Vin Malbec og Chardonnay.
- Læskedrikke.
- Vand.
- Kaffe/te.
TANGO & FOLKLORE SHOW
Juan D'Arienzos store orkester og en kvintet. To tangosangere, fem dansepar, musik fra Altiplano og en folkloristisk ballet med opvisning af boleadoras. 32 optrædende på scenen.