expedia
Cooking Classes and San Pedro Market Tour
Cusco Cooking Class and San Pedro Market Tour
Cusco Cooking Class and San Pedro Market Tour
Cusco Cooking Class and San Pedro Market Tour

Madlavningskursus i Cusco og tur til San Pedro-markedet

Fra Tangol
Gratis afbestilling
Prisen er 658 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 4 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Gåtur omkring San Pedro-markedet
  • Lær om den lokale mad fra en professionel guide
  • Smag på nye smagsoplevelser og den lækre traditionelle andinske mad
  • Lær at lave peruviansk mad med en professionel kok
  • Nyd en 4-retters menu med peruvianske ingredienser

Sted for oplevelsen

  • Cooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Møde-/indløsningssted

  • San Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Tjek tilgængelighed


Madlavningskurser og San Pedro-markedstur
  • Oplevelsens varighed er 4 timer4 time(r)
    4 time(r)
  • Engelsk
  • Mad og drikke

Vælg denne mulighed for gruppeservice

Starttidspunkt: 15.00
Prisoplysninger
657,99 kr. x 2 voksne1.315,98 kr.

I alt
Prisen er 1.315,98 kr.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Guidet madtur på San Pedro-markedet
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Live-kommentarer til turen på spansk og engelsk
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Alle ingredienser
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Drik Chicha Morada og vand
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Guidet madlavningskursus
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Måltider, der ikke er nævnt i rejseplanen
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Transfer tur/retur til og fra hotellet

Godt at vide, før du booker

  • Der kræves mindst 2 personer for at starte turen
  • Denne aktivitet er ikke tilgængelig for kørestolsbrugere
  • Denne aktivitet anbefales ikke til børn på 6 år og derunder.
  • Hvis du har nogen fødevarerestriktioner, bedes du fortælle os det, når du booker.
  • Du skal ankomme til mødestedet 10 minutter før starttidspunktet.
  • Denne aktivitet begynder i San Pedro Market Door 1, som ligger ca. 5 minutter fra Plaza de Armas. Du skal selv finde vej til mødestedet.
  • Denne aktivitet slutter på Calle San Andres 477, Cuscos historiske centrum.
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Denne fantastiske kulinariske oplevelse starter ved mødestedet på Plazoleta i San Pedro, et dejligt sted, hvor markedet i San Pedro ligger.

Markedet blev åbnet i 1925, og under markedsturen vil du se tusindvis af butikker med et stort udvalg af fødevarer som oste, frugt, grøntsager, kunsthåndværk, menuer og meget andet.

San Pedro-markedet er det vigtigste indkøbssted i byen, hvor turister og lokale kommer hver dag. Dette sted var en del af Inka-stien, der var forbundet med Plaza de Armas,under Inkariget.

Madturen fortsætter med en kort gåtur til madlavningsstudiet, der ligger meget tæt på markedet i det historiske centrum af Cusco. Køkkenet vil være klar til at starte Peruvianske madlavningskurser.

Du starter med at lave en peruviansk cocktail kendt som Pisco Sour. Denne traditionelle alkoholiske drik er lavet med Pisco, en destilleret druesprit, med passionsfrugtjuice.

Den professionelle kok vil trin for trin forklare, hvordan man tilbereder en 4-retters menu med grundlæggende madlavningsteknikker. Vi starter med at forberede første ret, en dejlig Mashua Cream ledsaget af lilla majschips. Mashua er en knold, der høstes i de høje Andesbjerge i flere sydamerikanske lande, og som minder meget om kartofler, og den har gode ernæringsmæssige egenskaber.

Til anden ret skal du tilberede tre forskellige typer ceviche. Den ene vil være classic style med rødløg og koriander. Den anden bliver en ancestral style med tumbojuice, en frugt, der stammer fra den høje jungle i Andesbjergene, som minder om passionsfrugt og er rig på C-vitamin. Den tredje ceviche består af kushuro (alger fra Andesbjergene), tarwi (soja fra Andesbjergene) og camu camu, som giver en eksplosion af smag.

I tredje ret skal du tilberede en udsøgt rocoto peberfyldt med svampe og grøntsager, ledsaget af en økologisk havesalat og en blød, cremet kartoffeltærte. Rocoto er en slags chilipeber, så den har en stærk smag. Til kartoffeltærten skal du bruge tre forskellige slags kartofler.

Du vil smage på hver af dine retter i slutningen af hvert kursus for at nyde det traditionelle peruvianske køkken, der er lavet med dine egne hænder, og dele et behageligt øjeblik med resten af gruppen. Du kan også smage alkoholfrie drikke som Chicha Morada, en sød drik lavet af lilla majs.

I fjerde ret skal du nyde desserter lavet med aromatiske og friske eksotiske frugter, såsom lucuma, guldbær og cherimoya.

Rengørings- og sikkerhedsprocedurer

Skærpede rengøringsprocedurer
  • Ofte berørte overflader rengøres og desinficeres
  • Køretøjer og lokaler rengøres med desinficeringsmidler
  • Ingen adgang til køretøjer og lokaler mellem kunder
Social afstand
  • Kontaktløs billetindløsning
  • Der sørges for at opretholde social afstand
Sikkerhedsforanstaltninger
  • Personalet anvender værnemidler
  • Mundbind er påkrævet
  • Der tilbydes håndsprit
Disse oplysninger er angivet af vores samarbejdspartnere.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESCooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLESan Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru