expedia
Cooking Classes and San Pedro Market Tour
Cusco Cooking Class and San Pedro Market Tour
Cusco Cooking Class and San Pedro Market Tour
Cusco Cooking Class and San Pedro Market Tour

Madlavningskursus i Cusco og rundtur på San Pedro-markedet

Fra Tangol
Gratis afbestilling
Prisen er 574 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 4 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Gåtur omkring San Pedro Market
  • Lær om den lokale mad fra en professionel guide
  • Smag nye smage og den lækre traditionelle andinske mad
  • Lær at lave peruviansk mad med en professionel kok
  • Nyd en 4-retters menu med peruvianske ingredienser

Sted for oplevelsen

  • Cooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Møde-/indløsningssted

  • San Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Tjek tilgængelighed


Madlavningskurser og rundtur på markedet i San Pedro
  • Oplevelsens varighed er 4 timer4 time(r)4 time(r)
  • Engelsk
  • Mad og drikke

Vælg venligst denne mulighed for gruppeservice

Prisoplysninger
573,68 kr. x 2 voksne1.147,36 kr.

I alt
Prisen er 1.147,36 kr.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Guidet madtur på San Pedro-markedet
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Live-kommentarer til turen på spansk og engelsk
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Alle ingredienser
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Drik Chicha Morada og vand
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Madlavningskursus med guide
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Måltider, der ikke er nævnt i rejseplanen
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Transport tur-retur til og fra hotellet

Godt at vide, før du booker

  • Der kræves mindst 2 personer for at starte turen.
  • Denne aktivitet er ikke tilgængelig for kørestolsbrugere
  • Denne aktivitet anbefales ikke til børn under 6 år.
  • Hvis du har fødevarebegrænsninger, bedes du oplyse os om det, når du booker.
  • Du skal ankomme til mødestedet 10 minutter før starttidspunktet.
  • Denne aktivitet begynder i San Pedro Market Door 1, som ligger ca. 5 minutter fra Plaza de Armas. Du skal selv finde vej til mødestedet.
  • Denne aktivitet slutter ved Calle San Andres 477, Cuscos historiske centrum.
  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Denne fantastiske kulinariske oplevelse starter ved mødestedet på Plazoleta of San Pedro, et dejligt sted, hvor markedet i San Pedro ligger.

Markedet blev åbnet i 1925, og under rundturen på markedet vil du se tusindvis af butikker med et stort udvalg af fødevarer som oste, frugt, grøntsager, kunsthåndværk, menuer, blandt andet.

San Pedro Market er det vigtigste indkøbssted i byen, hvor turister og lokale kommer dagligt. Dette sted var en del af Inkastien, der var forbundet til Plaza de Armas,under Inkariget.

Madturen fortsætter med en kort gåtur til madlavningsstudiet, der ligger meget tæt på markedet i det historiske centrum af Cusco. Køkkenet vil være klar til at starte Peruvianske madlavningskurser.

Du starter kurset med at lave en peruviansk cocktail kendt som Pisco Sour. Denne traditionelle alkoholiske drik er lavet på Pisco, en druedestilleret spiritus, med passionsfrugtjuice.

Den professionelle kok vil trin for trin forklare, hvordan man tilbereder en 4-retters menu med grundlæggende madlavningsteknikker. Vi starter med at tilberede første ret, en dejlig Mashua Cream ledsaget af lilla majschips. Mashua er en knold, der høstes i de høje Andesregioner i flere sydamerikanske lande, og som minder meget om kartofler, og den har gode ernæringsmæssige egenskaber.

Til anden ret skal du tilberede tre forskellige typer ceviche. Den ene vil være classic style med rødløg og koriander. Den anden vil være en ancestral style med tumbo juice, en frugt, der stammer fra den høje jungle i Andesbjergene, beslægtet med passionsfrugt og rig på vitamin C. Den tredje ceviche vil bestå af kushuro (alge fra Andesbjergene), tarwi (soja fra Andesbjergene) og camu camu, der giver en eksplosion af smagsoplevelser.

I tredje ret skal du tilberede en udsøgt rocoto peberfyldt med svampe og grøntsager, ledsaget af en økologisk havesalat og en blød, cremet kartoffeltærte. Rocoto er en slags chilipeber, så den har et krydret spark. Til kartoffeltærten skal du bruge tre forskellige typer kartofler.

Du vil smage på hver af dine retter i slutningen af hvert kursus for at nyde det traditionelle peruvianske køkken lavet med dine egne hænder og dele et behageligt øjeblik med resten af gruppen. Du kan også smage alkoholfrie drikkevarer som Chicha Morada, en sød drik lavet af lilla majs.

I fjerde ret skal du smage desserter lavet med aromatiske og friske eksotiske frugter, såsom lucuma, gyldne bær og cherimoya.

Rengørings- og sikkerhedsprocedurer

Skærpede rengøringsprocedurer
  • Ofte berørte overflader rengøres og desinficeres
  • Køretøjer og lokaler rengøres med desinficeringsmidler
  • Ingen adgang til køretøjer og lokaler mellem kunder
Social afstand
  • Kontaktløs billetindløsning
  • Der sørges for at opretholde social afstand
Sikkerhedsforanstaltninger
  • Personalet anvender værnemidler
  • Mundbind er påkrævet
  • Der tilbydes håndsprit
Disse oplysninger er angivet af vores samarbejdspartnere.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESCooking Studio
    • 477 San Andres
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLESan Pedro Market, Gate 1
    • s/n Cascaparo
    • 08002, Cusco, Cuzco, Peru