Din dag starter med, at du møder vores lokale og venlige rejseleder på dit hotel. Sammen med ham kører du til det første stop i centrum af Barrranquilla. Når du er fremme, starter du en rejse gennem flere restauranter, hvor de lokale byder dig velkommen med de bedste smagsoplevelser og fortællinger om deres køkkenhistorie og -tradition.
Nogle af de typiske fødevarer, du får mulighed for at smage, er butifarra, fritos og arepa. Butifarra, en krydret pølse af svinekød. Kibbes, den berømte kødret fra Libanon med sit colombianske præg. Fritos: alle slags friturestegte snacks lavet med yucca, majsmel, grøn plantain og masser af ost. Og arepa de huevo (Arepa med æg): Arepa er en af de mest traditionelle colombianske retter. Spises næsten overalt i landet i mange forskellige udgaver. På den caribiske kyst bliver denne majsbaserede tortilla som regel stegt og fyldt med et velsmagende æg.
Du vil også besøge lokale madboder for at smage og lære om historien bag disse smagsoplevelser og de forskellige påvirkninger, der har gjort dem specielle og unikke. Når dagen bliver varmere, kan du stoppe og prøve friske drinks og kolde appetitvækkere lavet med deres typiske frugter og søde sager. Til sidst bliver du kørt tilbage til dit hotel.