expedia
Manarola: Pesto Making Class with Tasting and Wine
Picture 1 for Activity Manarola: Pesto Making Class with Tasting and Wine
Picture 3 for Activity Manarola: Pesto Making Class with Tasting and Wine

Manarola: Kursus i pestofremstilling med smagning og vin

Fra Arbaspaa Tour Organizer
Gratis afbestilling
Prisen er 544 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 1 time(r)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Flere sprog
Oversigt
  • Lær at fremstille den berømte pestosauce
  • Smag en håndlavet Focaccia
  • Nyd et glas af den bedste Cinque Terre-vin
  • Nyd de liguriske smagsoplevelsers magi

Sted for oplevelsen

    • Manarola
    • Manarola, Liguria, Italy

Møde-/indløsningssted

    • Località piè di campo, 19017 Manarola SP, Italy | Instructions: When you exit the tunnel of the Manarola train station, turn right and follow the main road uphill. Cross the church square, and keep going uphill. After about 50 meters you will see a white and red bar on the left that delimits the pedestrian area, where the parking lot begins. Here is the entrance of Pie de Campu, where you'll meet your guide Yvonne.
    • Manarola, Liguria, Italy

Tjek tilgængelighed


Manarola: Kursus i pestofremstilling med smagning og vin
  • Oplevelsens varighed er 1 time1 time(r)1 time(r)
  • Engelsk
Starttidspunkt: 11.00
Prisoplysninger
544,44 kr. x 1 voksen544,44 kr.

I alt
Prisen er 544,44 kr.
indtil lør. d. 21. sep.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Pestokursus med morter
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Pestosmagning med focaccia
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Et glas hvidvin fra Cinque Terre
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Transport fra og til hotellet

Godt at vide, før du booker

  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

Kokken Yvonne byder dig velkommen og giver dig et forklæde, viser dig alle ingredienserne på bordet og også nogle demonstrationsbilleder.
Når du er klar, vil hun lære dig at lave den traditionelle pestosauce ved hjælp af morteren og støderen, og til sidst er det din tur! Man begynder så småt at putte ingredienserne i morteren og håndtere dem, mens kokken fortæller om historien og oprindelsen til en af de mest berømte saucer i verden.
Når basilikumplanterne er nøgne, er pestoen klar! Du kan nu smage på dit eget arbejde med focacciaen, som er håndlavet af kokken, sammen med et glas Cinque Terre-vin.
Tag dig tid til at slappe af og nyde de liguriske smagsoplevelsers magi.

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Manarola
    • Manarola, Liguria, Italy

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • Località piè di campo, 19017 Manarola SP, Italy | Instructions: When you exit the tunnel of the Manarola train station, turn right and follow the main road uphill. Cross the church square, and keep going uphill. After about 50 meters you will see a white and red bar on the left that delimits the pedestrian area, where the parking lot begins. Here is the entrance of Pie de Campu, where you'll meet your guide Yvonne.
    • Manarola, Liguria, Italy