Lær at lave ghapama, en festlig ret med fyldte græskar, som er en fast bestanddel af armenske fester. Under vores eksperts vejledning fylder du græskarret med en lækker blanding af ris, lokale tørrede frugter og forskellige nødder. Nyd duften og smagen af ghapama, mens den langsomt tilberedes til perfektion i den udendørs murstensovn eller pur. Værten vil også fortælle om ghapamas historie og betydning og hjælpe dig med hvert skridt på vejen.
Smag på resultatet af dit hårde arbejde med et lækkert armensk festmåltid med din frisklavede ghapama.
Erfaring med brødbagning
Efter frokost fortsætter eventyret med en lektion i gamle armenske brødbagningsteknikker. Træd ind i en verden af brødfremstilling, mens vores vært lærer dig processen. Ælt, form og bag dit eget brød med den traditionelle pur (murstensovn), hvilket sikrer en sprød skorpe og en blød, luftig midte.
Bemærk:
Denne oplevelse finder sted i Lori-regionen, og hvis der er behov for en kortere rejse, kan der arrangeres en lignende masterclass i Yerevan.
Turen kan tilpasses ud fra kostpræferencer og restriktioner. Transport til og fra oplevelsen kan arrangeres efter anmodning. Deltagerne opfordres til at medbringe deres entusiasme og appetit på eventyr!