Tag med en gastronomisk ekspert på opdagelse i den berømte Pisanske kulinariske tradition. Føler du dig lidt sulten? Så er denne tur det perfekte sted at starte!
Mød den lokale guide på Piazza Garibaldi. Derfra kan du slutte dig til en lille gruppe (maks. 15 personer), der vandrer gennem gaderne i det historiske centrum på jagt efter traditionelle smagsoplevelser og det lokale køkken.
Nyd et fad med toscanske oste og pålæg i en af de ældste vinbarer i Pisa. Selvfølgelig ville et måltid ikke være komplet uden en forfriskende Aperol Sprits til.
Dernæst kan du smage Pisas berømte cecina - en lækkerbisken, du ikke må gå glip af. Til forskel fra andre italienske pizzaer er denne lækre focaccia meget tynd og tilberedt med kikærtemel.
Stop ved en bottega, der drives af en ung gruppe mennesker, som dyrker deres egne økologiske grøntsager på deres gård. Nyd tre årstidsbestemte ølsmagninger her.
Oplev restauranter, som kun er kendt af de lokale, og lad dig begejstre af typiske retter som vildsvinepasta og pappa al pomodoro-pasta, som er typisk for byen. Skyl det hele ned med et godt glas vin eller en håndværksøl. Slut af på en sød måde med cantuccini con Vin santo - en biscotti lavet med toscansk dessertvin.
Efter 3 timer med god mad og drikke afslutter den lokale guide turen i det centrale Pisa.