Skinke er en del af spansk kultur og gastronomi. Denne delikatesse har sin oprindelse i romernes ankomst til den iberiske halvø, helt præcist dateret til det 3. århundrede f.Kr. Selvom den havde en pause under den muslimske æra i Spanien, har den været og er et af de mest forbrugte og markedsførte produkter i verden.
På denne tur får du mulighed for at besøge en af de mest kendte skinkefabrikker i Spanien. Fra Sevilla går du ombord på en komfortabel bus, indtil du når Cinco Jotas Ham Warehouse. Undervejs får du mulighed for at se de græsgange, hvor de iberiske grise, der giver anledning til dette velsmagende produkt, opdrættes. Ved ankomsten til lageret får du en guidet tur sammen med andre turister, hvor de fortæller dig om modningsprocessen af skinken, som har været uændret siden 1879. I den spektakulære og velbevarede bygning kan du lære om fremstillingen af denne udsøgte delikatesse.
Denne type skinke er eksklusiv for halvøen, da den kommer fra den iberiske gris, og den har nogle meget karakteristiske egenskaber. Denne gris opdrættes i naturen på skovklædte græsgange, hvor den kan motionere og opretholde en særlig kost (baseret på agern i montanerasæsonen).
Alle disse kuriositeter, produktionen af selve skinken, dens lagringstid, dens klassificering … er data, som du vil lære under en guidet tur på fabrikken. Men dit besøg slutter ikke her! Du får mulighed for at smage denne dyrebare delikatesse. Du kan prøve deres eksklusive Cinco Jotas, en 100 procent iberisk agernfodret skinke ledsaget af en velsmagende vin for at runde din gastronomiske oplevelse af.
Senere, og efter at have besøgt deres fabrik, græsgange og fået appetit, har du fri tid til at hvile og spise og nyde det fantastiske middelhavsklima. Uden tvivl en oplevelse for elskere af skinke og gastronomi!
*Vigtigt: Under besøget på gården deles oplevelsen med andre kunder, men transporten og ledsageren under rejsen er eksklusiv for din gruppe.