expedia
Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer
Picture 1 for Activity Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer
Picture 6 for Activity Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer
Picture 2 for Activity Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer
Picture 3 for Activity Punta Cana: 'Chillo al Coco' Cooking Lesson with Transfer

Punta Cana: 'Chillo al Coco' madlavningstime med overførsel

Fra Taino Gourmet Cooking Lab
Gratis afbestilling
Prisen er 654 kr. pr. voksen
Generelt
  • Gratis afbestilling
  • 1 dag(e)
  • Mobilkupon
  • Øjeblikkelig bekræftelse
  • Afhentning fra udvalgte hoteller
  • Flere sprog
Oversigt
  • aktivitet
  • madlavningskursus
  • Madlavning, mad og drikke

Sted for oplevelsen

    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic

Møde-/indløsningssted

    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic

Tjek tilgængelighed


1 dag, Punta Cana: 'Chillo al Coco' madlavningslektion med overførsel på flersproget
  • Oplevelsens varighed er 1 dag1 dag(e)1 dag(e)
  • Engelsk
Prisoplysninger
653,86 kr. x 1 voksen653,86 kr.

I alt
Prisen er 653,86 kr.
Indholdet på denne side kan være maskinoversat

Hvad er inkluderet, og hvad er ikke

  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet?Transport i minibus med aircondition
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Transport fra og til hotellet
  • Hvad er inkluderet?Hvad er inkluderet? Lokale skatter og afgifter
  • Hvad er ikke inkluderet?Hvad er ikke inkluderet?Drikkevarer og drikkevarer

Godt at vide, før du booker

  • I overensstemmelse med EU's regler om forbrugerrettigheder er reservation af oplevelser ikke omfattet af fortrydelsesretten. Leverandørens afbestillingspolitikker gælder.

Det kan du forvente

På dette kursus vil du lære om traditionelle Taino-madlavningsteknikker og bruge friske lokale ingredienser til at skabe en lækker ret, der vil transportere dig direkte til Caribien. Vores hovedingrediens er den saftige Red Snapper, som vi kombinerer med kassava, vejbred og ris for at skabe et afbalanceret og smagfuldt måltid.

Vi begynder med at forberede fisken, rense den og krydre den med en blanding af aromatiske urter og krydderier. Så går vi videre til showets stjerne, kokossaucen. Vi bruger friskrevet kokosnød til at udtrække mælken og skabe en glat og cremet base for saucen. Vi tilsætter en blanding af peberfrugt, løg og hvidløg for at give den lidt varme og dybde i smagen.

Når saucen er klar, tilsætter vi fisken og lader den simre, indtil den er helt gennemstegt, så smagene kan smelte smukt sammen. Til sidst serverer vi vores lækre Chillo al coco sammen med kassava, vejbred og ris for at få et komplet og mættende måltid.

Dette kursus er velegnet til deltagere i alle aldre, uanset om du er en erfaren kok eller en nybegynder. Du vil gå derfra med en dybere forståelse af det dominikanske køkken og en nyfunden forståelse for smagene og teknikkerne i Tainos madlavning. Så kom og vær med til et sjovt og lækkert madlavningseventyr!

Beliggenhed

Sted for oplevelsen

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIES
    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic

Møde-/indløsningssted

  • PEOPLEPEOPLE
    • Punta Cana
    • Punta Cana, La Altagracia, Dominican Republic