Mød din venlige vinmager og lev en unik oplevelse på Rhodos. Oplev lokale druesorter og besøg vingården.
Besøg vinmarkerne, vi forklarer grundigt vores vindyrkning og vinificeringsmetoder, når vi besøger hvert andet produktionstrin.
Når vi har taget i solen, nærmer vi os den udendørs bar for at få en dybdegående vinsmagning, mens vi diskuterer ønologiske metoder, vi anvender.
Bagefter appellerer vi til din appetit ved at lave en madlavningslektion, hvor deltagelse er valgfri, men som regel ret sjov.
I slutningen af madlavningsdelen kan du sætte dig ned på vores restaurantområde med udsigt over vinmarkerne, hvor du får serveret et måltid i tapasstil med flere retter. Vi kalder dem “mezedes”, og vi føler, at de følger temaet om at opdage det græske køkken og give rig mulighed for at parre de forskellige vine fra vores produktion.
Menuen er for det meste vegetarisk: lokalt brød, græsk salat, tzatziki, tirokafteri, auberginesalat og mere.
Når dit måltid er færdigt, inviterer vi dig indendørs, hvor vi iscenesætter vores destilleri, beskriver vores destillationsmetoder og til sidst giver dig en smagsprøve på vores lokale pressede druedestillat “tsipouro”, som fungerer bedst som fordøjelsesmiddel.