Lær 7 af Brasiliens yndlingsopskrifter på et 4-timers madlavningskursus. Madlavningsstudiet ligger i Copacabana-regionen og giver de besøgende et indblik i det brasilianske køkkens teknikker, ingredienser og smage i selskab med en erfaren indfødt kok.
Lær at lave en traditionel opskrift, og når måltidet er tilberedt, kan du sætte dig ned med instruktøren for at skåle for din indsats og smage på frugterne af dit arbejde ledsaget af kokosnøddedrikke og caipirinhas!
De anvendte ingredienser findes over hele verden, så du vil også kunne lave disse retter derhjemme!
Uanset om du er madlavningsentusiast eller nybegynder, lover dette madlavningskursus at blive en sjov og underholdende oplevelse, du aldrig vil glemme.
Mandag, onsdag og fredag serveres Moqueca med skaldyr, og om lørdagen serveres Feijoada med sorte bønner. Hver ret ledsages af kassava-stave og to alkoholiske drikke.
Med maks. 7 deltagere pr. hold er du sikker på at få en mere personlig oplevelse, hvor instruktøren guider dig gennem madlavningsprocessen og besvarer eventuelle spørgsmål.
Når du har forberedt og lavet mad, spiser du dit overdådige brasilianske måltid.
En praktisk klasse, hvor du vil se, hvor godt det er at opfylde nogle brasilianske opskrifter! 5 retter + 2 drinks.
Mød din instruktør for at starte dit madlavningseventyr. Der kræves ingen erfaring, og du vil helt sikkert lære noget nyt om det brasilianske køkken og den brasilianske kultur, uanset om du er nybegynder eller en erfaren kok.
Eksempel på menu
- Stegt ost med krydret guavamarmelade
- Clambered Stegte pølseskiver
- Lime Caipirinha
- Batida de coco-drik
- Feijoada med svinekød og bønner eller Moqueca med fisk og skaldyr (afhængigt af dagen)
- Bananfarofa med aromatiserede ris
- Overraskelsesdessert, dette vil variere alt efter de eksotiske frugter, der er til rådighed, eller de søde sager, som vores kok producerer på sin gård, som brigadeiro eller doce de leite.