Nyd et godt måltid på en af de smukkeste restauranter i Rio de Janeiro med et besøg på en churascaria, hvor du kan spise grillmad til den store guldmedalje. Spis dig mæt i et festmåltid for kødædere med et dusin kødstykker, der bringes til bordet på et spyd, lige fra grillen og fagligt udskåret på din tallerken. Prøv otte forskellige udskæringer af oksekød, herunder cowboybøf, filet mignon, rib-eye, picanha (top mørbradhue), ribben og mørbrad. Spis nogle lammekoteletter, lammekølle eller begge dele.
Nyd kyllingebryst svøbt i bacon og kyllingelår marineret i øl og brandy. Prøv menuen med fisk og skaldyr, herunder jumbo-rejecocktail, kølet hummer og rejeforretter. Spis lidt havbars med mangorelish eller røget laks med tilbehør. Gå ikke glip af en stor oplevelse på grund af kostrestriktioner. Find frugt- og grøntsagsbaserede retter og supper på Market Table. Lav en fantastisk salat med de mange tilgængelige ingredienser.
Smag Brasiliens nationalret, feijoada, en gryderet med sorte bønner og pølse, serveret med ris, frisk appelsin og farofa (bagt yuca-mel med bacon). Nyd tilbehøret, bl.a. scalloped potatoes, yucca fries, sauterede bananer og det lækre ostebrød eller pão de queijo. Gem lidt plads til fantastiske desserter, cocktails og vine