En af de mest interessante og fascinerende oplevelser i Toscana er at deltage i en privat madlavningskursus. Det toscanske køkken er baseret på enkle, men velsmagende opskrifter, der tilhører rodfæstede traditioner og stammer fra kloge landmænd. Frem for alt vil vi lære dig, hvordan du kopierer disse retter derhjemme.
Madlavningskurset afholdes i Tenuta Torciano vingård, en charmerende og autentisk ejendom i San Gimignano, i området Chianti.
Vores kokke er alle lokale, som altid har lavet mad til deres familier, og som under vores klasser tilbereder præcis de måltider, som toscanerne spiser derhjemme, ved at bruge de samme friske og ægte ingredienser ved hjælp af meget nyttige tricks.
Du vil lære den hjemmelavede pastafremstilling og andre enkle og lækre toscanske opskrifter, som vores kok vil bestemme afhængigt af sæsonen.
I løbet af timen vil vi lave mad med den ekstra jomfruolivenolie på ejendommen, og vi vil nyde mange gode toscanske vine. I slutningen af timen sætter du dig ved et bord og nyder alle de lækkerier, du har tilberedt.
Madlavningskursusmenu (den kan ændre sig afhængigt af sæsonen):
• Forret: Mad, vi har tilberedt sammen
• Første ret: Hjemmelavet pasta med sauce, som vi har lavet sammen
• Anden ret: Mad, vi har tilberedt sammen
Klassens varighed: ca. 120 minutter
Måltid og smagning Varighed: ca. 90 minutter
- Ingen forsinkelse tilladt! I tilfælde af forsinkelse vil administrationen straks implementere afbestillingsreglerne.