Hvis du er på udkig efter en intim og uforglemmelig solnedgangsmiddag, hvor du kan stille spørgsmålet, fejre dit jubilæum eller din bryllupsrejse, kan du prøve den private solnedgangsmiddag i 'Zephyr-området'.
Mens Zephyrus, den græske gud for vestenvinden, vil kærtegne dig med den sødeste brise, og den fortryllende santorinske solnedgang vil forføre dig i den mest idylliske atmosfære, er der kun én ting, du skal gøre. Beundr naturens majestæt, og forkæl dig selv med en fantastisk smagsoplevelse med en omhyggeligt designet fast menu. 'Zephyr-området', der er imponerende placeret på den højeste del af Cavalieri-ejendommen med panoramaudsigt over calderaen og solnedgangen, er det mest privilegerede sted at nyde en ultra-privat middag for to.
Forkæl dig selv med en ultimativ, afsondret middagsoplevelse med en fuld ret for to gæster, designet af Cavalieris fremtrædende kok og tilpasset din personlige smag, ledsaget af en førsteklasses vin fra Cavalieris signaturkollektion (hvis tilkøb er valgt). Solnedgangen i havet og udsigten til calderaen og vulkanen vil gøre oplevelsen endnu bedre. Ekstra ydelser som blomsterdekorationer, stearinlys, musik og rosenblade kan tilkøbes, hvis man fejrer en særlig lejlighed og ønsker at gøre hele opsætningen endnu mere romantisk.
Forslag til menu
Kødelskerens valg
- Kokkens velkomst
- Håndlavet langtidsfermenteret surdejsbrød, friskbagt
- Græsk salat med tomater, agurk, løg, fetaost fra Mani, jomfruolivenolie og za'atar
- Lokalt fava-skum med Santorini-pølse og jomfruolivenolie tilsat oregano-urt
- Black Angus-tatar med hasselnøddeparmesantrøffel
- Bio Iberico-svinekød marineret med vores hemmelige opskrift eller Bio-kyllingefilet til deling serveret med grillede grøntsager og kartoffelmos
- Dagens særlige dessert
Fisk- og skaldyrselskeres valg
- Kokkens velkomst
- Håndlavet langtidsfermenteret surdejsbrød, friskbagt
- Rødbedesalat med johannesbrødkernemel og gedeost
- Taramas af søde kartofler med crumble af fiskeægsrogn
- Rejeceviche med aromaer af passionsfrugt
- Frisk fiskepasta eller dagens friske fisk til deling
- Dagens særlige dessert
Vegansk eller vegetarisk valg
Kokkens velkomst
Håndlavet langtidsfermenteret surdejsbrød, friskbagt
Hummus med tørrede kikærter og za'atar
Dolmades med håndplukkede vinblade fra vores vingård og krydderurter
Stegte kæmpebønner med rød pebersauce og krydderurter fra vores have
Vegansk moussaka med valnødde- og tomatsauce eller braiseret tempeh med kartoffelmos
Dagens særlige dessert
Du kan informere os om dine præferencer eller allergier, så vi kan foreslå den bedste menu, der opfylder dine behov på et senere tidspunkt.
** Nogle retter kan ændres afhængigt af tilgængelighed.
Oplevelsen garanterer førsteklasses service, der stammer fra den ægte græske følelse af gæstfrihed og kærlighed til god mad! Det bliver en enestående oplevelse, som både din bedre halvdel og du selv vil værdsætte resten af livet.