Oplev den koreanske madlavning og street food-kultur i Seoul, og deltag i en undervisningssession for dig eller din gruppe. En koreansk ekspertkok vil hjælpe dig med at lære om kulturen, ingredienserne og hvordan man tilbereder og laver autentiske koreanske retter.
Begynd turen med et besøg på et lokalt marked for at købe friske ingredienser til undervisningen og smage på lokal gademad på det populære, men mindre turistede marked i Seoul. Indtag den pulserende atmosfære på markedet, og sammen med din guide finder du de ingredienser, der er nødvendige til madlavningsklassen.
Efter rundvisningen på markedet kan du tage hen til stedet, hvor du skal deltage i dit madlavningskursus, og lære et par koreanske sætninger, mens du nyder en lækker velkomstdrink. Derefter er det tid til at lave en række traditionelle koreanske retter. Din erfarne kok-guide vil vise dig, hvordan du laver 4 retter, herunder Bibimbap (blandede ris med kød og grøntsager), Dakgalbi (rørstegt kylling), Haemul-Pajeon (pandekage med skaldyr og grønne løg) og Doenjang-Jjigae (fermenteret sojabønnepasta).
Derefter kan du sætte dig ned til et måltid og nyde de lækre smagsoplevelser fra dine kreationer. Nyd den unikke koreanske madkunst med en Hanjeongsik, et traditionelt koreansk retters måltid med mere end 10 tilbehørsretter, som din lokale vært sørger for sammen med årstidens frugt og risvin.