Tag med en erfaren og venlig lokal guide på en tur til nogle af Singapores fineste lokale street food-steder. Smag på et udvalg af autentiske malaysiske retter, der med garanti vil overraske og begejstre.
Først stopper vi ved en lille butik for at prøve Singapores mest berømte ret: bak kwa, en salt-sød tørret svinekød. Prøv derefter en af de lokale yndlingssnacks: en karrybolle. Fortsæt med at besøge en traditionel singaporeansk kaffebar for at smage dit valg af lokal mælkete eller kaffe, serveret med en skive kaya-toast - elsket i hele regionen. Gå hen til et overdækket marked kaldet et “hawker center”, hvor du kan smage på de mange forskellige fødevarer, der tilbydes, og lære, hvad der gør disse retter så populære. Din guide udvælger de bedste bidder, som du kan smage, herunder ris med kylling.
Besøg derefter det smukke Buddha Tooth Relic Temple, før du drejer ind på madgaden for at smage lokale retter som stegt gulerodskage, indisk prata med karrysauce og Singapore fried prawn noodles serveret med en dåse Singapore Tiger Beer. Din tid i Chinatowns madgade slutter med en særlig overraskelse - en lokal signaturdessert, som du ikke må gå glip af.
Maden
- Mundvandsfremkaldende Bak kwa
- Østerskage eller Popiah (hvis østerskage ikke er tilgængelig)
- Singapore mælk te eller kaffe med kaya toast
- Chwee Kueh
- Chendol eller malaysiske bambuskager (hvis Chendol ikke er tilgængelig)
- Indisk prata med karrysauce eller Thosai (hvis prata ikke er tilgængelig)
- Berømte Hainan kyllingris