En indsigtsfuld og mættende 2 timers madtur, der tager dig med på en rejse gennem Veronas gader, hvor du udforsker det lokale køkken og den lokale kultur. Vores engelsktalende guide, som er født og opvokset i Verona, fører dig gennem den historiske bymidte for at opdage nogle af byens mest lækre og traditionelle steder.
Vores første stop er på Redoro bruschetteria, hvor vi smager på et udvalg af olivenolier extra vigin fra oliemøllen. Gardasøen har et perfekt klima til at dyrke oliven, så nyd en bruschetta med dette flydende guld og rå oliven.
Efter en kort gåtur gennem Veronas maleriske gader i nærheden af det gamle middelalderslot Castelvecchio, stopper vi ved
På en lokal chocolatier smager vi på gammeldags chokolade og historien bag. Glem alt om nye mærker, og oplev de gamle smage fra 20'ernes og 50'ernes chokolademagere.
Når man går rundt, stopper man ved vigtige vartegn fra Arenaen til den gamle romerske Porta Borsari.
Til osteelskerne er der et udvalg af Monte Veronese, en halvhård ost, der produceres i de lokale bakker og har en karakteristisk smag.
For skinkeelskere er der et udvalg af lokale skinker, herunder den typiske salami kaldet “soppressa” og en anden niche-chacuterie.
Historien er ikke slut, for Verona er berømt for sine Valpolicella-vine. Vi stopper ved smagslokalet nær Arenaen, hvor vi smager på 2 ikoniske rødvine (eller rosè fra Gardasøen, hvis det foretrækkes). Der vil blive sørget for vand og taralli (klassiske italienske vinsnacks).
Mens vi går gennem Veronas historiske centrum, vil vores guider fortælle historier om traditioner, som gør denne madtur til en uforglemmelig oplevelse for alle deltagere.
Det sidste stop bliver i familiebutikken, der producerer og sælger Pandoro, Veronas mest berømte kage. Alternativt smager vi på Risini, et wienerbrød lavet af ris fra markerne syd for Verona.
Kom sulten og klar til at udforske Veronas smagsoplevelser!